Uutiset

rss Uutiset

10.2.2023 16.00

Uusi puheenjohtajisto: Yhteistyössä on voimaa!

”Toivon jokaisen rakentavan turvallista toimintakulttuuria”, korosti Akavan Erityisalojen puheenjohtajana aloittanut Pasi Hario liiton toimijoiden perehtymispäivässä. Samana päivänä liitolle nimitettiin myös uusi puheenjohtajisto ja toimielimet.

Akavan Erityisalojen puheenjohtajisto: Pasi Hario, Niklas Honkalehto, Suvi Seikkula ja Kristiina Halme.
Uuden hallintokauden alkajaiseksi Akavan Erityisalojen uudet luottamustoimiset ja jäsenyhdistysten sekä toimiston väki kokoontuivat 4.2. Helsinkiin perehtymispäivään. Sen yhteydessä pidettiin myös liiton uuden hallituksen kokous, joka nimitti alkaneelle kaksivuotiskaudelle puheenjohtajiston ja toimielimet.


Akavan Erityisalojen puheenjohtaja Pasi Harion (Specia) johdolla toimivaan puheenjohtajistoon valittiin Niklas Honkalehto (1. varapuheenjohtaja, Suomen Restonomiliitto), Suvi Seikkula (2. varapuheenjohtaja, Kieliasiantuntijat) ja Kristiina Halme (3. varapuheenjohtaja, Skilla).


> Katso muiden toimielinten kokoonpanot


Yhteistyössä on voimaa!

Uusi puheenjohtajisto korosti perehtymispäivään kokoontuville yhteistyön merkitystä uudella hallintokaudella.


Pasi Hario: ”Toivon, että jokainen rakentaa turvallista toimintakulttuuria toimipa missä tahansa toimielimessä. Tämä on edellytys sille, että jokainen meistä laittaa itsensä likoon toivottavien tulevaisuuksien kartoittamiseen ja sen jälkeen niiden toteuttamiseen strategian hengessä.”


Niklas Honkalehto: ”Meillä tulee tällä kaudella olemaan paljon yhdessä rakentamista, jotta voidaan luoda puitteet Akavan Erityisalojen ja sen alla toimivien yhdistysten kasvulle. Hyvällä yhteistyöllä pystymme luomaan parempaa tulevaisuutta koko liittokentälle.”


Suvi Seikkula: ”Päätökset tulee tehdä kaikkien yhteistä hyvää ajatellen. Pyrin vahvistamaan erityisesti yhdenvertaista päätöksentekoa, mikä tarkoittaa yhtäläistä mahdollisuutta vaikuttaa.”


Kristiina Halme: ”Tärkeää on yhteistyön vahvistaminen. Se tapahtuu lisäämällä kaikessa tekemisessä ja päätöksenteossa avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. On tärkeää yhdessä toimimalla myös edistää järjestäytymistä.”



Palaa otsikoihin