Uutiset

rss Uutiset

13.11.2021 15.57

Syysliittokokous päätti yhdistysmaksuista

Akavan Erityisalojen syysliittokokous päätti yhdistysmaksuista ja hyväksyi toiminta- ja taloussuunnitelman vuodelle 2022.

Yhdistysmaksut ovat maksuja, joita jäsenyhdistykset maksavat Akavan Erityisaloille. Yhdistysmaksut eivät ota kantaa henkilöjäsenten jäsenmaksuihin, joista jäsenyhdistykset päättävät itsenäisesti.


Akavan Erityisalojen Helsingissä 13.11. kokoontunut syysliittokokous päätti yhdistysmaksuista. Päätöksen jälkeen jäsenyhdistykset tekevät omia henkilöjäsenmaksujaan koskevat päätökset omissa toimielimissään.


Kaikkien jäsenyhdistysten henkilöjäsenmaksut julkaistaan tuttuun tapaan liiton verkkosivuilla joulukuun aikana.


Neuvottelukierros hallitsee alkuvuotta 2022

Akavan Erityisalojen syysliittokokous hyväksyi hallituksen esityksen liiton toiminta- ja taloussuunnitelmaksi vuodelle 2022.


Toimintamme keskeisiä painopisteitä ovat liittostrategian uudistus sekä kevään työ- ja virkaehtosopimusneuvottelut ja uuden sopimuskauden alku kaikilla sopimusaloilla. Tavoitteemme on viedä vuonna 2022 jäsenmäärä vahvalle kasvu-uralle. Kehitämme vaikuttamistyötä ja jäsenpalveluja. Liitto viettää vuonna 2022 myös 50-vuotisjuhlavuottaan.


Sosiaaliturvauudistus teemana liittokokousseminaarissa

Syysliittokokousta edelsi työmarkkinaseminaari, jonka teemoina olivat sosiaaliturvauudistus ja neuvottelukierros. Alustajina olivat liiton asiantuntijat, työmarkkinalakimies Anna Zibellini, johtaja Helena Lamponen ja neuvottelupäällikkö Elin Blomqvist-Valtonen


Lisätietoja: toiminnanjohtaja Salla Luomanmäki


Palaa otsikoihin