Uutiset

rss Uutiset

24.1.2018 18.57

Salla Luomanmäki Akavan varapuheenjohtajaksi

– Pidän tasa-arvon kannalta hyvänä, että pitkästä aikaa Akavan puheenjohtajistossa on jälleen sekä miehiä että naisia, Luomanmäki sanoo.

SallaLuomanmakiAkavan Erityisalojen toiminnanjohtaja Salla Luomanmäki on valittu Akavan puheenjohtajistoon. Luomanmäki on ollut pitkään Akavan hallituksen jäsen ja vuosina 2008-2014 myös varapuheenjohtaja.

Salla Luomanmäen johtama Akavan Erityisalat edustaa useita erilaisia ammattiryhmiä kulttuurin, hallinnon, viestinnän ja hvyinvoinnin tehtävissä kaikilla sopimusaloilla ja liiton jäseninä on 23 itsenäistä yhdistystä. Luomanmäki arvioi, että monialaisen liiton vetovastuu antaa hyvin valmiuksia Akava-työhön.

 

Keskusjärjestön hallitus valitsi kokouksessaan Akavan ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Olli Luukkaisen (Opetusalan Ammattijärjestö OAJ) ja varapuheenjohtajiksi Salla Luomanmäen (Akavan Erityisalat), Jyrki Wallinin (Agronomiliitto) ja Timo Saranpään (Suomen Ekonomit). Hallituksen toimikausi on 2018–2019. Akavan puheenjohtaja on Sture Fjäder.

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Salla Luomanmäki, Akavan Erityisalat, puh. 040 700 7800, salla.luomanmaki@akavanerityisalat.fi

 


Palaa otsikoihin