Uutiset

rss Uutiset

3.1.2018 16.19

Rahoitusalan työnseisaukset toteutuvat 4.-5.1.

Rahoitusalan työriitaan ei tullut ratkaisua keskiviikon sovittelussa. Sovittelun päättyminen tuloksettomana merkitsee sitä, että jäseniämmekin koskevat työnseisaukset 4.-5.1.2018 toteutuvat.


- Kaikki sovun mahdollisuudet on tällä erää haravoitu. Osapuolten näkemyserot ovat niin suuret, ettei riitaa pystytä vieläkään ratkaisemaan, valtakunnansovittelija Minna Helle kommentoi keskiviikkona.


Uusia sovittelutapaamisia ei ole toistaiseksi sovittu. Työriidan sovittelua jatketaan Helteen mukaan kuitenkin heti, kun edellytyksiä sille löytyy.


Työriidan taustalla on erityisesti viikonlopputyön teettämisen menettelytapoihin ja ehtoihin liittyvät näkemyserot. Pöydällä on myös palkkaratkaisu sekä tekstikysymyksiä.


Jäseniämme edustava Ylemmät toimihenkilöt YTN ry sekä Ammattiliitto Nousu ry, Ammattiliitto Pro ry ja Danske Bankin henkilöstöyhdistys ovat ilmoittaneet rahoitusalaa koskevasta työnseisauksesta 4.1.2018 klo 6 – 5.1.2018 klo 23.59. Myös Danske Bankin Esimiehet ja Asiantuntijat ry on ilmoittanut olevansa mukana työnseisauksessa.


Jäsenet ovat saaneet ja saavat toimintaohjeet työnseisauksesta mm. sähköpostitse jäsenkirjeellä. Jäsenten kysymyksiä varten YTN päivystää numerossa 040 - 352 3671 (klo 7-19 arkisin). Sähköpostitse kysymyksiä voi esittää osoitteeseen finanssi@ytn.fi. Lue lisää: www.ytn.fi/index.php?news_id=1745


Rahoitusalan työnantajia edustavat Finanssiala ry, Palvelualojen työnantajat Palta ry rahoitusalan työehtosopimuksen osalta sekä Danske Bank oman työehtosopimuksensa osalta.


Palaa otsikoihin