Uutiset

rss Uutiset

27.1.2020 14.35

Avaintes avasi kevään sopimusneuvottelunsa

Avaintes-sektorin neuvottelut alkoivat maanantaina 27. tammikuuta.

JUKOa neuvotteluissa edustaa neuvottelupäällikkö Minna Holm. Opetusalan ammattijärjestö OAJ ja Tekniikka ja Terveys KTN (ml. Insinööriliitto) toimivat Avaintes-neuvotteluissa itsenäisinä allekirjoittajajärjestöinä. OAJ:n neuvottelija on Kristiina Johansson ja KTN:n Tomas Wass.


Kokouksen aluksi keskusteltiin yleisesti työmarkkinatilanteesta ja paikallisista sopimusasioista. Avaintan työehtosopimuksen sisältöjen osalta käytiin läpi teknisiä päivitystarpeita. 


Neuvottelut jatkuvat tavoitteiden käsittelyllä 10. helmikuuta.


Akavalainen, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO edustaa neuvotteluissa sinua ja ammattiliittoasi ja neuvottelee työpaikallasi käytössä olevat työehtosopimukset.


JUKO edustaa työehtosopimuksillaan noin 200 000:ta korkeakoulutettua, kaikkiaan sopimiemme työehtojen piirissä on yli 600 000 julkisen sektorin palkansaajaa.


Sovimme työsuhteiden ehdoista kunnissa, valtiolla, yliopistoissa, kirkossa ja Avainta-aloilla. Sovimme työehtosopimukset myös Kansallisgalleriassa ja Työterveyslaitoksella.

 

Tiedotamme neuvotteluista neuvottelutiedotteella. Seuraa lisäksi www.juko.fi, JUKO-Facebookia ja Twitteriä @JUKOry aihetunnisteilla #neuvotellen2020 #sopien2020.

 

Lue myös  https://www.juko.fi/ajankohtaista/suomen-suurin-neuvottelujarjesto-juko-haluaa-irti-kiky-tunneista-tai-kunnon-korvauksen-tyoajan-pidennyksesta/


Palaa otsikoihin