Uutiset

rss Uutiset

16.3.2020 14.25

Akavan Erityisalojen palvelut ja kokoukset järjestetään etänä - henkilökunta siirtyy pääosin etätyöhön

Akavan Erityisalat palvelee jäseniään toistaiseksi vain etäyhteyksin koronavirustilanteen vuoksi. Myös kokoukset järjestetään etäkokouksina.

Akavan Erityisalat järjestää sisäiset kokouksensa etäyhteyksin huhtikuun loppuun saakka koronavirustilanteen vuoksi. Toimistomme henkilökunta ei osallistu fyysisesti kuin aivan välttämättömiin tapaamisiin ja neuvotteluihin. Otamme käyttöön myös kättelykiellon.


Toimitiloissamme ei järjestetä myöskään kumppanien tai jäsenyhdistysten fyysistä läsnäoloa edellyttäviä kokouksia.


Palvelemme etäyhteyksin

Palvelumme pelaa mahdollisimman normaalisti, mutta etäyhteyksiä hyödyntäen.  Koulutuksista webinaarit ja striimattaviksi sovitut pyritään järjestämään. Perhe- ja perintöoikeudelliset tai niitä vastaavat asiakastapaamiset voidaan poikkeuksellisesti järjestää toimistolla. Päivitämme Usein kysyttyä koronasta -jäsenneuvonnan materiaalia verkkosivuille. Seuraa myös somekanaviamme.


Huhtikuun kevätliittokokouksen järjestämistavasta päättää liiton hallitus torstaina 19.3.


Koko Akavan Erityisalojen toimiston henkilöstölle suositellaan siirtymistä etätyöhön niin, että vain välttämättömät asiat hoidetaan toimistolla. Etätyökäytäntö on voimassa maaliskuun loppuun asti ja sen jatkamisesta päätetään erikseen.


LUE MYÖS:

> Akavan Erityisalat peruu koronavirustilanteen vuoksi jäsenkoulutuksia

> Jäsenemme kysyivät koronasta - tässä lakimiestemme vastauksia

> Jos koronavirus vaikuttaa työntekoosi tai sairastut työttömyysetuutta saadessasi


Palaa otsikoihin