Uutiset

rss Uutiset

24.1.2018 8.10

Akavan Erityisalat hakee määräaikaista lakimiestä

Akavan Erityisalat hakee määräaikaista lakimiestä sijaiseksi julkisen sektorin palvelussuhdeneuvontaan (kunta, valtio, korkeakoulut).

Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja hyvinvoinnin asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien etujärjestö, johon kuuluu 23 itsenäistä jäsenyhdistystä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Länsi-Pasilassa.

 

Tehtävässäsi hoidat itsenäisesti liiton julkisen sektorin palvelussuhdeneuvontaa, vastaat työ- ja virkamieslainsäädännön soveltamiskysymyksiin, hoidat erimielisyysneuvotteluja ja hallinto-oikeudellisia valitusprosesseja sekä koulutat tarvittaessa. Osallistut aktiivisesti liiton viestintään, jota toteutamme monikanavaisesti.

 

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa ja kehittyvässä ammattiliitossa. Hakijoilta edellytetään OTK/OTM-tutkintoa, työ- ja virkamiesoikeuteen sekä työmarkkinatoimintaan suuntautuneisuutta, palveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja työyhteisötaitoja.  Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja julkisen sektorin tuntemusta. 

 

Sijaisuus alkaa maaliskuun puolessa välissä ja kestää elokuun loppuun 2019.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kollegaverkoston ja hyvät työsuhteen ehdot.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV perjantaihin 2.2.2018 mennessä osoitteella hakemukset@akavanerityisalat.fi.

 

Lisätiedot: edunvalvontayksikön päällikkö Helena Lamponen, puh. 0201 235 352. 



Palaa otsikoihin