Jasenkoulutukset_iStock-1389353139 kopio

Tapahtumat ja koulutukset

Akavan Erityisalojen järjestämät koulutukset ovat maksuttomia jäsenille.

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa turvallisemman tilan periaatteita.




 
 

YTN kouluttaa: Minustako luottamusvaltuutettu?

25.9.2024 klo 8.15-8.45

Tapahtumapaikka
, webinaari

Kohderyhmä: yksityisellä sektorilla työskentelevät jäsenet, jotka eivät ole työehtosopimusten piirissä


Onko sinulla ajatuksia, miten työpaikkaasi voitaisiin kehittää? Luottamusvaltuutettu varmistaa, että asiantuntijoiden ääni kuuluu päätöksenteossa!


Työpaikoilla, joissa ei ole työehtosopimusta, ei voida myöskään valita luottamusmiestä. Työsopimuslaki takaa kuitenkin myös työehtosopimuksen piiriin kuulumattomissa yrityksissä henkilöstön edustuksen: näissä yrityksissä ylemmät toimihenkilöt voivat valita keskuudestaan luottamusvaltuutetun.


Minustako luottamusvaltuutettu? -webinaarissa käymme läpi, miksi luottamusvaltuutettu kannattaa valita ja miten valinta käytännössä tehdään. Kerromme myös, mitä luottamusvaltuutetun rooliin ja tehtäviin kuuluu ja millaista tukea työhön saa neuvottelujärjestöstämme YTN:stä. Luottamusvaltuutetun ei tarvitse osata valmiiksi mitään, sillä koulutukset ja tehtävässä toimiminen opettavat kaiken tarpeellisen.


Ilmoittaudu mukaan neuvottelujärjestömme YTN:n maksuttomaan webinaariin viimeistään sunnuntaina 22.9. Webinaarista ei tehdä tallennetta. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin ennen tapahtumaa.


Lisätietoja webinaarista saat Akavan Erityisalojen yksityissektorin neuvottelupäälliköltä: amalia.poutanen@akavanerityisalat.fi

Tallenna kalenteritiedosto