Tapahtumahaku

 
 

Osaaminen näkyviin -viikko: Fasilitoinnin työkalupakki -työpaja

5.10.2023 klo 8.30-10.30

Tapahtumapaikka
, TÄYNNÄ

#OsaaminenNäkyviin
Tympiikö käyttää aina samoja menetelmiä? Kiinnostavatko uudet ideat työkalujen käytössä? Haluatko nähdä, mitä kikkoja toiset ovat keksineet etäpalavereissa? Tule päivittämään työpajojen ja kokousten vetämisen työkalupakkia ja jakamaan omaa osaamistasi muille osallistujille!


Fasilitointi tarkoittaa tavoitteellisen yhteistyön ohjaamista, eli sitä, mitä yhteistyötilanteen vetäjä tekee. Työpajan tavoitteena on luoda fasilitoinnin työkalupakki, josta voit ottaa menetelmiä ja työkaluja käyttöön omassa työssäsi. 


Koulutus sopii työpajoja, kokouksia ja osallistavia tilaisuuksia järjestäville. Se toteutetaan Zoomissa ja lisäksi koulutuksessa hyödynnetään Howspacea. Toteutuksessa on yhteistyöosuuksia ja keskusteluja, joten varmista itsellesi osallistumiseen sopiva tila ja välineet.


Fasilitoinnin työkalupakki -työpaja on osa ’Osaaminen näkyviin’ -viikkoa. Työpajassa vertaisjakaminen tukee elinikäistä oppimista: pääset tuomaan omaa osaamistasi näkyviin sekä oppimaan muilta.


Saat työpajan lähestyessä kutsun Howspace-tilaan, jossa on lyhyt työskentelyyn orientoiva ennakkotehtävä. 


Kouluttaja: Tuomas Tirkkonen on teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) sekä tradenomi (ylempi AMK). Tirkkosen tavoitteena on lisätä luovuutta työelämään.


Työpajasta ei tehdä tallennetta.


TILAISUUS ON TÄYNNÄ


Ohjeet Zoom-työpajaan:

  • Rekisteröityessäsi mukaan työpajaan, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja jäsenyhdistys. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä työpajan osallistumislinkki lähetetään ko. sähköpostiin. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla. Työpaja on aina osallistava, joten huomioithan, että myös osallistujien videokuvia olisi mukava nähdä esim. pienryhmätyöskentelyn aikana. Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-työpaja toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Työpajaa ei tallenneta.
  • Osallistujalista näkyy kaikille osallistujille työpajassa. Kaikki osallistujat pystyvät itse säätämään mikrofoniaan ja videokuvaansa. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi
Tallenna kalenteritiedosto