Jasenkoulutukset_iStock-1389353139 kopio

Tapahtumat ja koulutukset

Akavan Erityisalojen järjestämät koulutukset ovat maksuttomia jäsenille.

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa turvallisemman tilan periaatteita.




 
 

LinkedIn asiantuntijuus: Kiehtovat sisällöt ja profiilin kohotus

28.8.2024 klo 15-18

Tapahtumapaikka
, webinaari

Oletko jo tutustunut LinkedInin perustoimintoihin, mutta pohdit, mistä aiheista päivityksesi voisivat kertoa? Kaipaatko ideoita, miten tuoda esiin omaa osaamistasi ja erottua joukosta kiinnostavilla sisällöillä? Tämä työpaja on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat syventää LinkedIn-taitojasi ja käyttää alustaa entistä tehokkaammin oman asiantuntijuutesi esiin tuomiseen. Opit, kuinka voit hyödyntää LinkedInin tarjoamia mahdollisuuksia omien taitojesi ja saavutustesi esille tuomiseen. Saat vinkit profiilisi kehittämiseen siten, että se kuvastaa ammatillista brändiäsi ja houkuttelee uusia mahdollisuuksia.


  • Social Selling: Ymmärrä, miten voit myydä osaamistasi sosiaalisessa mediassa luomalla arvoa seuraajillesi.
  • Oman osaamisen esilletuonti: Oppia, miten korostaa taitojasi ja saavutuksiasi niin, että ne herättävät kiinnostusta.
  • Profiilin optimointi: Mitä tietoja profiilissasi kannattaa korostaa ja mitä ehkä välttää.
  • LinkedInin tilastot: Opi, mitä tilastoja seuraamalla saat arvokasta tietoa sisältöjesi toimivuudesta.
  • Aktiivinen sisällöntuottaja: Kehitä taitojasi tuottaa säännöllisesti sisältöä, joka puhuttelee kohderyhmääsi.
  • LinkedIn Creator Mode: Tutustu tähän toimintatapaan ja siihen, miten se voi auttaa sinua tavoittamaan laajemman yleisön.


Valmistautuminen: Varmista ennen työpajaa, että pääset kirjautumaan LinkedIn-tilillesi ja että profiilisi on ajan tasalla. Tämä interaktiivinen työpaja tarjoaa sekä teoreettista taustatietoa että käytännön harjoituksia, joiden avulla voit välittömästi alkaa kehittää omaa LinkedIn-presenssiäsi. Liity mukaan oppimaan, miten voit hyödyntää LinkedIniä asiantuntijuutesi näyttämönä ja luoda merkityksellisiä yhteyksiä alasi ammattilaisten kanssa.


Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/


Huom! Työpajasta ei tehdä tallennetta.


> Ilmoittaudu mukaan 28.8. klo 15 mennessä


Ohjeet Zoom-työpajaan:

  • Rekisteröityessäsi mukaan työpajaan, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä työpajan osallistumislinkki lähetetään ko. sähköpostiin. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla. Työpaja on aina osallistava, joten huomioithan, että myös osallistujien videokuvia olisi mukava nähdä esim. pienryhmätyöskentelyn aikana.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-työpaja toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Osallistujalista näkyy kaikille osallistujille työpajassa. Kaikki osallistujat pystyvät itse säätämään ääntä ja videokuvaansa. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Tallenna kalenteritiedosto