Kirjautumalla sisään voit ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin sekä tarkastella ja päivittää jäsentietojasi. Kirjautumisen takana ovat myös vain jäsenille tarkoitetut työsuhdeoppaat, palkkasuositukset ja työsopimusmallit.

Opiskelija jäsenenä

Jäsenyytemme kannattaa jo opiskeluaikana – saat neuvoja työsopimukseen, urakehitykseen, palkkaukseen ja muihin työtä koskeviin asioihin liittyen. Kauttamme saat apua vaikkapa kesätöihin tai työharjoitteluun kuuluvissa asioissa. Ota reippaasti yhteyttä ja luetuta esimerkiksi työsopimus asiantuntijoillamme ennen allekirjoitusta tai viilaa CV:si huippukuntoon työnhakua varten.


Myös verkostoituminen ja oman alan osaajiin tutustuminen on tärkeää, joten käy maksuttomissa koulutuksissamme ja muissa tapahtumissa. Opiskelijana hyödyt muutenkin runsaasta jäsenetuvalikoimastamme, kuten vapaa-ajan matka-ja tapaturmavakuutuksesta. Kannattaa tutustua myös jäsensivuston laajaan opasvalikoimaan, jossa mm. sekä malleja työtodistuksille ja –sopimuksille, tietoa työelämän pelisäännöistä että alakohtaisesta palkkauksesta ja ammattiesittelyistä.

 

Akavan Erityisalojen ja jäsenyhdistyksesi kaikki palvelut ovat käytettävissäsi jo opintojen aikana. Tutustu jäsenyhdistyksiimme.

 

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden työelämää.


> Opiskelijan jäsenmaksu

> Opiskelijan työttömyysturva


Muista päivittää jäsentietosi

Lomakkeella voit ilmoittaa valmistumisestasi, opintojen jatkumisesta aiemmin ilmoitetusta valmistumispäivästä poiketen tai uusien opintojen aloittamisesta.

> Jäsentietojen päivitys


Opiskelija, kun menet töihin

  1. Päivitä työnantajatieto
  2. Maksa jäsenmaksu
    1. itse (tilaa viitelista) tai
    2. antamalla valtakirja työnantajalle (tulosta valtakirja)

      (osan jäsenmaksusta saat verotuksessa takaisin)
  3. Säilytä tuntilistat, palkkakuitit ja työtodistukset


Yhteyshenkilö Akavan Erityisalojen toimistolla


Ojanen, Amalia, opiskelija- ja nuorisoasiamies
Puhelin 0201 235 336

Ajankohtaista

21.10.2016 Akavan Erityisalat mukana Save Syria -rauhanmarssilla 24.10.

Kannustamme jäseniämme osallistumaan Save Syria -tapahtumaan 24.10. Tule paikan päälle tai tue viesteillä! Päävaatimuksemme on Syyrian sodan lopettaminen.

Lue lisää

11.10.2016 Urasuunnittelussa vapaita aikoja

Ura- ja työnhakupalvelu on jäsenille maksutonta, ja toteutetaan puhelimen välityksellä. Tarvitset jäsennumerosi varataksesi ajan valmentajalle.

Lue lisääBanneri_liity_iPad
Banneri_suosittele_iPadOpiskelijan edut ja palvelut

Tyouran_alkuun_kansi

Opiskelija liity jaseneksi

Arvomme 100 euron lahjakortteja!

Liity opiskelijajäseneksi ja osallistut kuukausittaiseen 100 euron Superlahjakortin arvontaan.


Liity meihin tästä

Lahjakortti arvotaan joka kuukauden 15. päivä. Arvontaan osallistuvat kaikki edellisen kuukauden aikana liittyneet uudet opiskelijajäsenet. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä